Sisteme sterilizare UV

  • Acasă
  • Sisteme sterilizare UV

Construit pentru a fi instalat cu usurinta in configuratia existenta, sistemul Quantum este complet sigur si semnificativ mai puternic decat clorul, peroxidul de hidrogen, UV sau ozonul. Oxidarea fotocatalitica are un efect extrem de puternic, cu capacitatea de a distruge instantaneu virusii, bacteriile si agentii patogeni si are capacitatea de a transforma uleiul de soare, uree si alti contaminanti in forma moleculara inofensiva.

Elecro a dezvoltat primul oxidator fotocatalitic rentabil, special pentru industria bazinelor de inot. Nu numai ca elimina efectele secundare nedorite, cum ar fi ochii inflamati, pielea uscata, de mancarime, parul decolorat si mirosurile puternice, dar, de asemenea, face ca apa sa fie cristal si, cel mai important, nu creeaza riscuri pentru plamanii si sanatatea inotatorilor.

Avantaje:
- Tehnologie fotocatalitica si radicali de hidroxil combinata: cel mai puternic oxidator dovedit
- Singurul tratament care distruge instantaneu toate bacteriile, microorganismele, agentii patogeni si virusii gasiti in apa, pe care nici clorul sau alte tratamente nu le pot atinge, inclusiv Naegleria Fowleri si Adenovirus
- 64 W pentru debite de pana la 14 m³ / ora (volum de piscina de 65 m³)
- 110 W pentru debite de pana la 28 m³ / ora (volum de piscina de 130 m³)
- Asigura o reducere semnificativa a consumului de substante chimice
- Reactia este la nivel local in interiorul camerei care elibereaza numai apa curata si pura
- Este pre-asamblat cu toti senzorii si componentele de comanda necesare
- Sterilizare la cel mai inalt nivel fara compromisuri pentru sanatate; elimina ochii inflamati, mancarime de piele, par decolorat, mirosuri puternice, fara a crea nici un risc pentru sanatatea utilizatorilor din piscina.
- Compatibil cu apa de mare - Durata de viata a lampii este de 14000 ore

Ai nevoie de ajutor?

Ia legatura cu noi