Serviciu tehnic și reparații

  • Acasă
  • Serviciu tehnic și reparații

Există aspecte care nu pot fi ignorate. Dacă aveti un bazin de inot vopsit cu vopsea cauciucata si sunteti obosit de aplicarea acesteia in fiecare an, este o problemă de estetică sau de intretinere, dar dacă folositi aspiratorul de piscina si apa, in loc sa fie recirculata, ajunge in teava de scurgere, atunci aveti o problemă de functionare.

O piscina nu poate avea probleme operationale (pierderi de apa, filtru de nisip gresit dimensionat, tuburi fisurate, instalatie electrica veche, pompa cu pierderi de apa…, etc.). Inevitabil aceste defectiuni aduc cu sine alte probleme: subminarea terenului in cazul in care exista pierderi de apa, contaminarea apei piscinei, posibilitatea socurilor electice in piscina, si asa mai departe. Este de preferat, dacă nu dispunem de resursele necesare pentru a solutiona aceste probleme, sa oprim functionarea piscinei, pană cand repararea ei va fi posibila.

Speram ca nu aveti nici o problemă din cele mai sus mentionate, iar in caz contrar, sa stiti sa diferentiati o chestiune estetica de un pericol iminent. In primul caz, problema se poate rezolva cand considerati oportun, in cel de-al doilea, in schimb, masurile trebuiesc luate imediat ce apare problema.

Ai nevoie de ajutor?

Ia legatura cu noi