Prelate pentru piscină

  • Acasă
  • Prelate pentru piscină

Misiunea unei prelate este de a proteja apa piscinei de mediul exterior. Ajuta la mentinerea temperaturii apei si reduce riscul de inghet, insa utilitatea acesteia este si de a mentine continutul de clor in apa, de a proteja apa impotriva algelor si a contamninarii cu frunze si insecte, si asa mai departe, in scurtele, dar frecvente perioade de repaus, pe care le traverseaza piscina in timpul verii.

Prelatele automate pentru piscina s-au dezvoltat conform cerintelor normei franceze NF P90-308 care garanteaza maxima siguranta pentru utilizatori. Copertinele automate acopera toata piscina si se string sau se Intind usor datorita bobinatorului motorizat cu care sunt dotate. Va fi necesar doar sa actionati o cheie pentru a realiza aceasta functie. Fabricate din placi rigide, disponibile In diferite culori, au fost proiectate astfel Incit alcatuirea lor sa permita obtinerea unei copertine mobile care sa acopere Intreaga suprafata de apa si care constituie un izolator termic foarte eficient.

DISTRACTIE FARA RISCURI
Siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra, de aceea am dezvoltat linia noastra de copertine automate conform exigentelor celor mai stricte norme de siguranta ale pietei. Lasati copiii sa alerge, sa se joace si sa se distreze In toate colturile gradinii.

MANEVRARE USOARĂ
Prin simpla rasucire a cheii care actioneaza butonul de functionare veti putea acoperi si descoperi In mod silentios piscina. Este un avantaj pe care vi-l ofera copertinele automate pentru a profita de piscina dumneavoastra oricind doriti.

DISTINCTIA PISCINEI DUMNEAVOASTRA
Copertinele noastre automate va vor permite o personalizare si un finisaj de Inalta calitate care vor adauga piscinei dumneavoastra o mare valoare.

Culori
Pentru a obtine maxima integrare a copertinei in mediul inconjurator, puteti alege intre trei culori diferite de placi: alb, nisipiu şi albastru mat.

Placile copertinelor
Gama de placi pentru copertine automate, perfect etanse si de mare mobilitate. Dimensiunile placilor sunt: 71,4 mm latime si 17 mm grosime.

Tratare anti-pete
Placile sunt tratate pentru a împiedica aparitia petelor, mai ales a celor de origine organica.

Garantie
Placile noastre au o garantie de 3 ani.

 

Prelate de vara

Prelata de vara utilizeaza energia solara pentru incalzirea apei in timpul zilei, si mentine caldura in apa pe timp de noapte si in zilele innorate. In plus, protejeaza piscina de particulele de murdarie, economisind timp si bani pe de intretinere.
Reduce evaporarea apei cu pana la 95%, rezultand economii la facturile de apa.

Acest model de acoperire solar are o grosime mai mare decat multe alte prelate (400 microni), care creste rezistenta si durabilitatea prelatei. Prelata este rezistenta impotriva razelor UV. Este usor de taiat, ceea ce ii permite sa fie adaptate la bazine mai mici sau cu forme neregulate.

Caracteristici:
-Incalzire solara
-400 microni grosime.
-incalzeste si pastreaza caldura din apa.
-Protejeaza piscina de murdarie din mediu.
-Reduce evaporarea
-Rezistent la razele UV.

prelata-vara

Prelate de iarna

Prelata piscina pentru protectie pe timp de iarna. Protejeaza de impuritati si reduce posibilitatea formarii algelor in piscina.

Prelata de iarna este fabricata din PVC cu intaritura dubla, avand 550gr/m2.

Utilizata impreuna cu produse pentru conservare pe timp de iarna permite folosirea piscinei primavara, fara sa fie necesara schimbarea apei.

prelata-iarna

Prelate automate

prelata-automata-1

prelata-automata-2

Ai nevoie de ajutor?

Ia legatura cu noi