Filtre piscină

Fundamental pentru o piscina este sa fie etansa, dar elementul indispensabil, fara care constructia nu are nici o valoare, este APA.

Apa existenta int-un bazin de inot este supusa in mod continu unei contaminari si degradari, datorita germenilor prezenti in aer si bacteriilor aduse prin contact de catre insecte, pasari, persoane. Toate aceste elemente au ca rezultat o APA IMPURA.

Piscina are nevoie de un echipament de filtare, pentru a se asigura conditiile de igienă din bazinul de inot, dar constituie si un mod de economisire al apei, foarte important, datorita faptului ca apa piscinei, odata ce a fost supusa purificarii, poate fi utilizata in continuare, fara necesitatea de a fi schimbata. Rolul echipamentelor de purificare este de a elimina materialele si particulele in suspensie, care constituie originea tulburararii apei. Impuritătile legate de poluarea aerului (polen, frunze, insecte) sau contaminarea umana (transpiratie, păr ,...) sunt retinute de catre filtrul de nisip. Filtrul, prin eliminarea unei importante parti a materiei organice prezente in apa piscinei, va reduce simtitor cantitatea de dezinfectant necesara.


Filtre

Filtru Pro HL Hayward

6 mc/h - 14 mc/h

Filtru Cantabric

50 mc - 240 mc

Filtru Berlin

50 mc - 240 mc


Material filtrant

Material filtrare nisip

Granulatie: 0.4 - 0.8 mm

Material filtrare sticlă

Granulatie: 0.6 - 1.2 mm

Ai nevoie de ajutor?

Ia legatura cu noi